Kameroiden tekninen tuki

Hasak toimittaa huippulaadukkaat kameravalvontajärjestelmät valmiiksi asennettuna kohteeseesi

Mietityttävätkö kiinteistösi turvallisuusasiat sinua?

Millainen valvontajärjestelmä sopii juuri minun tarpeisiini ja kiinteistööni? Mikäli edellä mainitut asiat mietityttävät, löytyy Hasakilta varmasti juuri sinun tarpeisiin ja toiveisiin sopiva ratkaisu. Meidän kauttamme nimittäin saat Monacorin ja Dahuan huippulaadukkaat kameravalvontajärjestelmät valmiiksi asennettuina suoraan toivottuun kohteeseen.

On luonnollista ja loogista, että tärkeimpien asioiden turvallisuudesta haluaa pitää erityisen hyvää huolta. Tällaisessa tilanteessa toimiva kameravalvonta on hyvä ratkaisu. Hasakin kautta saat käyttöösi markkinoiden luotettavimmat ja laadukkaimmat laitteet, eikä asennuspuolestakaan tarvitse murehtia.

Dahua Technology

Dahua Technology on yksi maailman johtavista kameravalmistajista, joka tarjoaa äärimmäisen laajan valikoiman erilaisia kamera- ja tallenninjärestelmiä. Dahuan kohdalla pääpaino on tuotekehityksessä ja tietoturvassa, joten asiakkaan näkökulmasta kaikki kriteerit täyttyvät helposti. On syytä nostaa esille myös Dahuan käytössä oleva AI-videoanalytiikka, joka on yksi turvallisuusalan kehittyneimmistä. Dahuan laitteet sopivat perinteisen kotikäytön lisäksi loistavasti myös erilaisten yritysten, teollisuusrakennusten ja julkishallinnollistenkin palveluiden käyttöön. Dahuan lisäksi Hasakin valikoimasta löytyy laaja kattaus myös saksalaisen Monacorin kameravalvontajärjestelmiä. Monacor tarjoaa käyttäjälleen äärimmäisen laadukkaita tuotteita, jotka mukautuvat monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin.

Kiinnostuitko tarjoamistamme kameravalvontajärjestelmistä?

Mikäli kiinnostuit tarjoamistamme kameravalvontajärjestelmistä, tai haluat kuulla lisää valikoimastamme löytyvistä tuotteista tai Hasakista, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Helpoiten se onnistuu verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta.

Odotamme jo innolla yhteydenottoasi sekä sitä, että pääsemme yhdessä takaamaan sinulle tärkeän ympäristön turvallisuusasiat.