Sammutinhuolto

Hasak tarjoaa asiantuntevaa sammutinhuoltoa ja pullojen täyttöä koko Suomen alueella.

Pyöriikö nurkissasi tyhjiä käsisammuttimia tai kaipaavatko sammuttimesi huoltoa?

Mikäli vastasit myöntävästi, on syytä tilata huoltoauto pikimiten.

Alkusammuttimien tarkastus ei ole vapaaehtoinen toimenpide.

Alkusammuttimien asianmukainen kunnossapito on asia, josta huolehtiminen on pakollista. Onneksi apunasi on Hasak, joka huolehtii säännöllisistä sammutintarkastuksista- ja huolloista puolestasi. Sinun tarvitsee siis vain tilata palvelu, ja homma on hoidossa.

Sammuttimien tarkastus on tehtävä vuoden välein, mikäli sitä säilytetään paikassa, jossa se on alttiina sammuttimien toimintakuntoon vaikuttaville tekijöille, kuten kosteudelle, tärinälle, lämpötilojen vaihtelulle tai pakkaselle. Kahden vuoden välein tuo samainen tarkastus on tehtävä, jos käsisammutinta säilytetään kuivassa ja tasalämpöisessä sisätilassa.

Huollot sammuttimille saat, mikäli ne vaativat sitä. Muutoin pelkkä tarkastus riittää!

Sammutinsäiliötkin pitää huoltaa säännöllisesti

Hasak hoitaa sammutinhuollot

Kiinteässä toimipisteessämme hoidamme erilaisia sammutinhuoltoja sekä täytämme tyhjät pullot. Eli toisin sanoen autamme sinua varmistamaan, että paloturvallisuusasiasi ovat varmasti kunnossa ja ajantasalla. Oikealla paikalla oleva sammutin ei auta mitään eikä ketään, jos se on tyhjä.

Toivomme, että otat meihin yhteyttä ennen kuin saavut Puhakantiellä sijaitsevaan toimipisteeseemme. Tämä yksinkertaisesti siitä syystä, että olemme suurimman osan ajastamme huoltokäynneillä erilaisissa huoltokohteissamme. Ottamalla yhteyttä etukäteen voimme taata paremman ja sujuvamman palvelun.