Navetan Palovartiointi

ICAS-palovaroitinjärjestelmä huolehtii navetan paloturvallisuudesta ja hälytyksistä

Lippulaivamallimme on norjalaisen ICAS:in huippulaadukas järjestelmä

Hasakin ja ennen kaikkea laadukkaasta tuotevalikoimasta löytyy runsaasti erilaisia palovaroittimia, joiden joukosta löytyy helposti tilaan kuin tilaan sopiva järjestelmä. Lippulaivamallimme on norjalaisen ICAS:in huippulaadukas järjestelmä, joka perustuu IRS-3 nimeä kantavaan näytteenottoyksikköön.

IRS-3 palovaroitinjärjestelmän toiminta perustuu siihen, että se toimii sellaisissa olosuhteissa, joissa perinteiset savu- ja palovaroittimet eivät toimi. Tällaisia olosuhteita ovat esimerkiksi navetat ja eläintilat yleisesti sekä muut maatalouden käytössä ovat tilat kuten viljankuivaamot ja rehuvarastot.

Erityisesti maatalouden käyttöön suunniteltu IRS-3 kestää hyvin kostetutta, eläinten aiheuttamaa ammoniumkaasuja sekä likaa ja pölyä. ICAS:in huippulaadukkaan IRS-3 palovaroitinjärjestelmän saat nyt Hasakilta valmiiksi asennettuna (alk. 3000€)!

Mikäli kiinnostuit ICAS:in palovaroitin järjestelmistä, navetan paloturvallisuusasioista yleisesti tai haluat kuulla lisää Hasakista ja tarjoamistamme palveluista, ota rohkeasti yhteyttä! Helpoiten se onnistuu verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta.