Palokatkojen asennukset

Palokatkot mimimoivat henkilö- ja kiinteistövahinkoja tulipalon sattuessa – Hasak hoitaa palokatkojen asennukset timanttisella ammattitaidolla

Palokatkolla pyritään estämään tulen ja kaasujen leviäminen rakennuksen sisällä

Palokatkolla pyritään estämään tulen ja kaasujen leviäminen rakennuksen sisällä läpivientiaukkojen avulla. Palokatkojen avulla mahdollinen tulipalo ei siis pääse leviämään kiinteistön eri palo-osastojen avulla lähellekään yhtä herkästi kuin ilman palokatkoja. Entä mistä näitä kiinteistöihin tulipalotilanteissa kohdistuvia vahinkoja reippaasti pienentäviä palokatkoja saa? Hasakilta. Tietenkin.

Asennamme kiinteistöösi palokatkoja rautaisella ammattitaidolla ja autamme sinua viemään kiinteistösi paloturvallisuuden kokonaan uudelle tasolle. Käytännössä tämä tapahtuu niin, että luomme kiinteistösi sisään uusia, palo-osastoja, jotka eristämme toisistaan niiden välisten aukkojen tai talotekniikkaläpivientien tiivistys- ja paloeristeellä.

Palo-osasto itsessään tarkoittaa paloeristettyä tilaa, joka kestää tulipaloa vastaan minimissään kiinteistön rakenteiden oman paloluokan määrittämän ajan. Yksi selkeä esimerkki palo-osastosta on kerrostalo: asuinkerrostalon huoneistoista jokainen muodostaa oman palo-osaston.

Kaipaako kiinteistösi palokatkoa?

Myös palokatkojen yleisiä paikkoja ja tarpeita voidaan avata edellä mainitun kerrostaloesimerkin kautta: kun asuinkerrostalon rakenteen läpi viedään eri huoneistojen välillä esimerkiksi vesiputkia tai sähköjohtoja, niiden läpiviennit tiivistetään siten, että ne vastaavat kiinteistön rakenteen paloluokkaa. Ja juuri tällaisessa läpivientikohdassa tarvitaan palokatkoa, joka estää mahdollisen tulipalon sattuessa tulen ja kaasujen leviämisen huoneistosta toiseen. Simppeliä, mutta erittäin tärkeää niin kiinteistö- kuin henkilövahinkojenkin minmoimisen kannalta.

Mikäli kiinteistösi kaipaa uusia palokatkoja tai haluat tietää aiheesta tai Hasakista lisää, ota rohkeasti meihin yhteyttä! Helpoiten yhteydenotto onnistuu verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta.